SuportNumarInmatriculare.ro: Soluții personalizate pentru nevoile tale auto

suporți pentru plăcuțele de înmatriculare

SuportNumarInmatriculare.ro este o companie românească cu o experiență vastă în producția și comercializarea de accesorii auto de calitate. Ei se specializează în oferirea de soluții personalizate pentru nevoile tale specifice, de la suporturi simple și personalizate pentru numerele de înmatriculare, la plăcuțe personalizate cu protecție UV și raclete de gheață practice și personalizabile.

Ce produse oferă SuportNumarInmatriculare.ro?

 • Suporți simpli (nepersonalizați)

Accesoriile practice și utile devin din ce în ce mai căutate. Printre acestea se numără și suporturile pentru numerele de înmatriculare, esențiale pentru fiecare vehicul în circulație. În căutarea unei soluții convenabile și eficiente pentru montarea acestora, SuportNumarInmatriculare.ro se distinge prin oferta sa variată și accesibilă.

Oferind suporturi simpli, nepersonalizați, compania vine în întâmpinarea șoferilor cu o gamă diversificată de produse. Începând de la 125 de bucăți la un preț competitiv de 4 lei pe bucată plus TVA, și beneficiind de o reducere pentru comenzi mai mari de 250 de bucăți, la 3,5 lei pe bucată plus TVA, SuportNumarInmatriculare.ro asigură nu doar calitate, ci și economie.

 • Suporți personalizați

Personalizarea a devenit o formă de exprimare individuală. O companie care excelează în acest domeniu este SuportNumarInmatriculare.ro, specializată în oferirea suporturilor personalizate pentru numerele de înmatriculare ale autovehiculelor.

Aceste suporturi nu numai că sporesc estetica unui vehicul, dar oferă și oportunitatea unică de a transmite un mesaj personalizat sau de a afișa un logo prin intermediul unei tehnici de serigrafie manuală sau a imprimării digitale.

Gama de prețuri este concepută pentru a se adapta diverselor bugete și necesități, începând de la 25 lei per bucată pentru comenzi de până la 8 bucăți, ajungând la un cost redus de doar 4,7 lei pentru comenzi de peste 500 de bucăți.

Suprafața personalizabilă a suporturilor este de 510×16 mm, oferind suficient spațiu pentru creativitate și inovație în design. Utilizarea tehnologiilor de serigrafie și imprimare digitală asigură nu doar calitate și durabilitate, dar și o adaptare precisă la cerințele clientului.

 • Suporți personalizați cu protecție UV

Așteptările clienților cu privire la produsele achiziționate cresc continuu, iar furnizorii de accesorii auto nu sunt o excepție. Un exemplu notabil în acest sens este SuportNumarInmatriculare.ro, o companie care oferă suporturi de numere de înmatriculare personalizate, îmbunătățite cu un strat protector de lac. Acest finisaj nu numai că adaugă un aspect estetic plăcut, dar servește și unui scop funcțional, protejând inscripțiile personalizate împotriva razelor UV și a condițiilor meteo adverse.

Prețurile pentru aceste suporturi variază în funcție de cantitatea comandată, începând de la 30 lei per bucată pentru opt suporturi, până la 4,8 lei per bucată pentru comenzi de peste 500 de unități.

Mai mult, aplicarea unui strat protector de lac nu este doar un detaliu estetic, este o garanție a durabilității și a calității produsului, asigurând că personalizarea suportului rămâne intactă chiar și în fața intemperiilor sau a contactului cu suprafețe dure.

 • Suporți personalizați cu scriere în relief

Cu o gamă variată de opțiuni, SuportNumarInmatriculare.ro aduce o nouă perspectivă în personalizarea vehiculelor tale. De la 8 bucăți la 35 lei pe bucată, până la peste 500 de bucăți la doar 6,5 lei fiecare, ofertele lor sunt competitive și adaptate nevoilor tale specifice.

Ce face SuportNumarInmatriculare.ro atât de special? În primul rând, procedeul lor de scriere în relief, cu un relief de aproximativ 1 mm, adaugă o notă de eleganță și durabilitate fiecărui suport. Mai mult, fiecare suport este protejat cu un strat de protecție UV, asigurându-se astfel că mesajul tău rămâne clar și vizibil în timp, indiferent de condițiile meteo.

 • Suporți super slim

Această companie a dezvoltat suporturi universale pentru plăcuțele de înmatriculare, concepute să elimine nevoia de rame inestetice și să ofere un look modern și simplificat.

Produsele lor, fabricate din plastic rezistent, sunt concepute să fie discrete și eficiente. Oferite în două opțiuni de culoare – negru clasic și un incolor transparent – aceste suporturi se potrivesc armonios cu orice design auto.

Flexibilitatea lor în materie de prețuri face aceste suporturi accesibile pentru toți șoferii, de la utilizatorii individuali până la companiile auto care doresc să cumpere în bulk. Un singur set conține patru bucăți, suficiente pentru a echipa o mașină în față și în spate.

Structura de prețuri a SuportNumarInmatriculare.ro este concepută să încurajeze achizițiile mai mari, cu reduceri considerabile pe măsură ce volumul de cumpărături crește. De exemplu, un set de suporturi negre începe de la 35 de lei plus TVA, cu prețul per set scăzând până la 12 lei pentru comenzi de peste 200 de seturi. În mod similar, suporturile incolore, începând de la 50 de lei pentru un set, devin tot mai accesibile atunci când sunt cumpărate în cantități mai mari.

 • Plăcuțe numere auto personalizate

Printre cele mai populare metode de a adăuga un strop de unicat vehiculelor se numără personalizarea plăcuțelor de înmatriculare.

Tarifele pentru aceste servicii variază în funcție de volumul comenzii, reflectând o politică de prețuri scalabilă. Pentru un număr de 4 plăcuțe personalizate, prețul este de 30 de lei per unitate, plus TVA.

Pe măsură ce numărul de bucăți comandate crește, costul per unitate scade semnificativ, ajungând la 26 de lei pentru 10 bucăți, 22 de lei pentru 20 de bucăți și doar 16 lei per unitate pentru comenzi de peste 50 de bucăți.

 • Suporți personalizați cu branduri auto

Cu o tehnologie avansată de imprimare și un strat de lac rezistent la razele UV, fiecare suport devine o reflectare autentică a identității tale sau a brandului tău preferat.

Oferta lor generoasă îți permite să alegi cantitatea și personalizările potrivite nevoilor tale:

 • Pentru cei care doresc un set de două bucăți, prețul este de doar 30 lei pe set, plus TVA.
 • Pentru o comandă mai mare de 10 bucăți (echivalentul a 5 seturi), costul scade la 25 lei pe set, plus TVA.
 • La o achiziție de 50 bucăți (25 seturi), prețul este de doar 20 lei pe set, plus TVA.
 • Pentru comenzile de peste 100 de bucăți (50 seturi), beneficiați de cel mai bun preț, doar 15 lei pe set, plus TVA.

SuportNumarInmatriculare.ro nu se oprește aici. Ei înțeleg că fiecare client are nevoi unice, astfel încât și cantitățile mai mari de 2 bucăți pot include personalizări diferite, menite să îndeplinească cele mai exigente cerințe.

 • Racletă gheață simplă

Racletele de gheață de la SuportNumarInmatriculare.ro se disting prin utilitatea și adaptabilitatea lor. Produsul oferit este multifuncțional, fiind capabil nu doar să răzuiască gheața, dar și să spargă blocurile mai mari, având inclusiv o mini-lopățică integrată. Varietatea de culori și opțiunea de personalizare adaugă un plus de atractivitate, permițând clienților să aleagă modele care să se potrivească estetic cu vehiculele lor.

Racletele sunt fabricate din plastic ABS, recunoscut pentru durabilitate și rezistență la temperaturi scăzute, având o lungime de 20 cm și o lățime a suprafeței de răzuit de 8,5 cm. Cu o greutate de doar 36 de grame, acestea sunt ușoare, eficiente și ușor de manevrat.

În ceea ce privește comercializarea, SuportNumarInmatriculare.ro oferă opțiuni flexibile de achiziție. Prețurile sunt deosebit de competitive, variind în funcție de volumul comandat – de la 5 lei per unitate pentru comenzi mici, până la 2,5 lei pentru comenzi de peste 1000 de bucăți, plus TVA.

De asemenea, produsele pot fi cumpărate în ambalaje standard de 25 sau 100 de unități, cu opțiunea de a comanda seturi de 50 de unități, prezentate în standuri speciale care facilitează expunerea la punctele de vânzare. Această ultimă variantă implică un cost suplimentar de 0,5 lei per unitate.

 • Racletă gheață personalizată

În peisajul actual al accesoriilor auto, un produs care se distinge prin utilitate și personalizare este racleta de gheață oferită de SuportNumarInmatriculare.ro. Aceste raclete nu sunt doar un instrument esențial pentru iernile geroase, dar se potrivesc și perfect cu necesitatea de a avea un produs adaptat la preferințele personale ale fiecărui conducător auto.

Racletele de la SuportNumarInmatriculare.ro vin într-o varietate de culori și pot fi personalizate cu diverse mesaje sau logo-uri, transformând un simplu accesoriu într-unul unic. Acestea sunt realizate din plastic ABS, recunoscut pentru rezistența sa, și prezintă o lungime de 20 cm cu o suprafață de răzuit de 8,5 cm, optimă pentru îndepărtarea eficientă a gheții de pe parbrize. Greutatea de doar 36 de grame le face ușor de manevrat și depozitat în vehicul.

Racletele sunt disponibile în ambalaje standard de 25 sau 100 de unități, dar există și posibilitatea de a opta pentru seturi de 50 de unități, prezentate în standuri speciale de expunere. Aceasta din urmă este o opțiune atractivă pentru comercianții care doresc să ofere un display atractiv în punctele de vânzare.

Prețurile sunt scalate eficient pe volume, începând de la 6 lei pe bucată plus TVA pentru comenzi mici, până la 4 lei pe bucată plus TVA pentru comenzi de peste 500 de unități, cu un supliment de 0,5 lei pe unitate pentru ambalajele speciale.

SuportNumarInmatriculare.ro: Excelență și inovație în domeniul accesoriilor auto

Cu o tradiție de peste 30 de ani în producția de piese și accesorii auto, SuportNumarInmatriculare.ro s-a impus ca un lider în domeniu, ajungând la a cincea generație de suporți pentru plăcuțele de înmatriculare. Compania livrează aproximativ 8500 de suporturi pe zi, onorând fiecare comandă în maximum 3 zile lucrătoare, indiferent de destinația acesteia, atât în țară, cât și în străinătate.

Avantajele distincte ale produselor lor includ elasticitatea, prinderea universală și capacitatea de a fi montate pe bara din față fără a afecta senzorii pentru obstacole. Fiecare suport este echipat cu două clipsuri pentru o fixare sigură și ușoară a plăcuței de înmatriculare.

SuportNumarInmatriculare.ro a creat o platformă dedicată celor care apreciază comoditatea și calitatea. Aceasta oferă o gamă variată de produse, inclusiv plăcuțe de înmatriculare personalizate cu protecție UV, asigurând nu doar conformitatea cu legislația, dar și o estetică impecabilă a vehiculului.

Misiunea lor este clară: să faciliteze accesul la accesorii auto de înaltă calitate, contribuind astfel la o experiență de conducere mai plăcută și mai sigură pentru toți clienții lor.

SuportNumarInmatriculare.ro se angajează să ofere soluții inovative și fiabile pentru necesitățile variate ale pasionaților de automobile și motociclete, demonstrând constant un angajament pentru excelență în tot ceea ce fac.

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *